Економіка

НБУ повністю та вчасно виконає всі взяті на себе меморандумом із МВФ зобов'язання

Національний банк України (НБУ) повністю та вчасно виконає всі взяті на себе меморандумом із Міжнародним валютним фондом (МВФ) зобов'язання, сказав глава центробанку Кирило Шевченко під час першої зустрічі з представниками МВФ 21 липня, повідомляється на сайті НБУ в середу.

"Повне та успішне виконання програми співпраці з МВФ є моїм пріоритетом. Можу запевнити, що всі зобов’язання, які НБУ взяв на себе за Меморандумом про економічну та фінансову політику, будуть виконані повністю та вчасно", - наголосив глава НБУ.

Згідно з повідомленням, представники МВФ зазначили, що багато в чому макроекономічною стабілізацією останнього п’ятиріччя Україна завдячує виваженій політиці центробанку.

Зазначено, що в зустрічі взяли участь глава місії МВФ в Україні Іванна Владкова-Голлар, постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман, заступник виконавчого директора МВФ Владислав Рашкован, а також Кирило Шевченко та його заступники.

Крім того, Шевченко разом із першим заступником глави НБУ Катериною Рожковою, заступниками Дмитром Сологубом та Олегом Чурієм зустрілися з представниками українських і міжнародних інвестиційних установ, повідомляється на сайті центробанку в середу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ