Економіка

"Київтеплоенерго" за місяць гідравлічних випробувань усунуло 85% виявлених пошкоджень тепломереж

Аварійні бригади комунального підприємства "Київтеплоенерго" під час гідравлічних випробувань тепломереж столиці виявили більше ніж 700 пошкоджень, 85% з них усунено і споживачам відновлено гаряче водопостачання.

Як повідомили в прес-службі підприємства, гідравлічні випробування цього року розпочалися пізніше майже на місяць через обмежувальні заходи у зв'язку з COVID-19, тому роботи відбуваються з посиленою інтенсивністю, щоб у стислі терміни відновити гаряче водопостачання киянам.

Зазначається, що загалом із кінця опалювального сезону (5 квітня - ІФ) було виявлено понад 1,4 тис. експлуатаційних пошкоджень тепломереж, з яких уже усунено 97%.

Дізнатися адреси будинків, де тимчасово відсутнє гаряче водопостачання, можна на сайті КП "Київтеплоенерго".

Як повідомлялося, в Києві в 2020 році планують замінити понад 100 км тепломереж, на ці цілі місто скерувало майже 450 млн грн.

12 травня в Києві розпочалося проведення гідравлічних випробувань тепломереж для підготовки тепломереж до наступного опалювального сезону. 6 червня "Київтеплоенерго" завершило другу чергу гідравлічних випробувань тепломереж і відновило постачання гарячої води в будинки Солом'янки, Шулявки, Теремків, Осокорків і центру Києва.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ