Економіка

"Форум реформ в Україні" у Німеччині заплановано на перший квартал 2021 року - зустріч Шмигаля з німецьким бізнесом

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч із представниками бізнес-кіл Німеччини за участю посла ФРН в Україні Анки Фельдгузен.

"Під час обговорення прем’єр-міністр України погодився з пропозицією німецьких бізнес-кіл звернути увагу на такий інструмент захисту інвесторів як Комісія із захисту бізнесу при уряді", - йдеться в повідомленні прес-служби уряду за результатами зустрічі.

Шмигаль також розповів інвесторам про програму стимулювання економіки для подолання наслідків епідемії COVID-19 та інші ключові реформи, які впроваджує уряд.

"Ми хочемо зробити нашу митницю найпростішою і найшвидшою серед наших країн сусідів. Важливо зробити спільний контроль та спільні бази даних із країнами ЄС. Сподіваюсь, що результат реформи митниці ви відчуєте вже цього року", - зазначив прем'єр.

Зазначається, що в підсумку учасники зустрічі погодилися з ініціативою віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Вадима Пристайка провести в Німеччині "Форум реформ в Україні".

Цей захід попередньо заплановано на перший квартал 2021 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ