Економіка

Україна виконала всі зобов'язання для повної програми з МВФ - Єрмак

Керівник офісу президента України Андрій Єрмак провів зустріч із послами G7 і главою представництва ЄС в Україні, на якій зазначив, що Україна виконала всі зобов'язання, які взяла на себе для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ).

"Нарешті Верховна Рада ухвалила в цілому закон про банківську діяльність. І сьогодні ми говоримо про те, що Україна повністю виконала всі умови, необхідні для укладення нової програми з МВФ", - сказав він, наголосивши, що було виконано умови для повної, а не скороченої програми співпраці.

Як повідомляє прес-служба офісу президента, Єрмак подякував дипломатичним представникам G7 і ЄС за сприяння і підтримку, які відчувала українська влада під час роботи над банківським законом.

Глави дипломатичних місій в Україні привітали ухвалення Верховною Радою закону Про вдосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності і висловили сподівання на якнайшвидше продовження співпраці України з МВФ, що особливо важливо для української економіки в умовах пандемії коронавірусу і введених у зв'язку з цим обмежувальних заходів.

"Посли схвалили медичну реформу, а також наголосили на необхідності збереження незалежності НАБУ і подальшого реформування системи судочинства", - йдеться в повідомленні ОП.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ