Економіка

СУП наполягає на повноцінних податкових канікулах і пільгових кредитах для зарплат

Союз українських підприємців (СУП) закликав уряд негайно відновити активну співпрацю з Міжнародним валютним фондом і вказав на необхідність ввести повноцінні податкові канікули для бізнесу і пільгові кредити для виплати зарплат.

"Ми вважаємо, що бізнесу потрібні справжні податкові канікули, безпроцентні або пільгові кредити для виплати зарплат і бюджетні компенсації втрат, а не тільки скасування штрафів і перевірок", - вказала бізнес-асоціація в Facebook у четвер увечері.

У таких складних умовах Україна як ніколи потребує підтримки міжнародного співтовариства і відновлення співпраці з МВФ, вважають у СУП.

"СУП закликає українську владу негайно відновити активну співпрацю з МВФ та іншими міжнародними партнерами для фінансової підтримки в подоланні, зокрема, наслідків пандемії коронавірусу", - вказала асоціація в повідомленні.

"У іншому випадку Україні може загрожувати дефолт, що є абсолютно неприйнятним і спричинить для українських підприємств зупинку програм міжнародного кредитування і страхування, падіння курсу гривні, зупинку міжнародних проектів і іноземних інвестицій", - додає СУП.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ