Економіка

Uber Eats зробила доставку в Києві, Одесі, Львові та Харкові безкоштовною до кінця березня і нагадує про можливість безконтактної доставки

Сервіс із доставки їжі Uber Eats в Україні розіслав своїм користувачам промокод для безкоштовної доставки з 17 до 31 березня 2020 року із ресторанів у Києві, Одесі, Львові та Харкові, щоб підтримати їх під час карантину.

Згідно з повідомленням сервісу, оприлюдненим у вівторок, у відповідь на побоювання, пов'язані з коронавірусом та зі зростаючою тенденцією до мінімізації контактів, компанія почала інформувати користувачів про можливості сервісу Uber Eats із доставки "до дверей", а також планує впроваджувати додатковий функціонал, щоб зробити процес ще зручнішим.

"Uber Eats розіслав кур'єрам у всьому світі рекомендації, які, у свою чергу, засновані на рекомендаціях Центру з контролю та профілактиці захворювань США (CDC) про те, як допомогти уберегтися від вірусу. Ми також шукаємо додаткові методи, за допомогою яких Uber і Uber Eats можуть підтримувати співтовариство в ці важкі часи ", - йдеться в повідомленні компанії.

На думку Uber Eats, доставка їжі може допомогти ресторанам задовольняти попит, що скоротився через обмеження в роботі.

"У Uber Eats задіяна спеціальна команда з роботи з ресторанами, які захочуть співпрацювати з нашим сервісом, і яка шукає різні способи підтримки місцевих ресторанів", - наголошується в повідомленні.

Із метою підтримати партнерів у ресторанному бізнесі Uber Eats зробила безкоштовною доставку для всіх користувачів в Україні та на багатьох інших ринках Центральної та Східної Європи з 17 березня до 31 березня включно.

"Ми почали інформувати користувачів про те, як зробити замовлення з безконтактною доставкою до дверей, а також зробили і саму доставку повністю безкоштовною в усіх містах, де працює Uber Eats, до кінця березня. Для активації безкоштовної доставки користувачам потрібно буде ввести промокод, який буде розіслано листом і розміщено в банері в додатку Uber Eats", - наводить прес-служба сервісу слова генерального менеджера в Північній і Східній Європі в Uber Eats Чаріті Саффорда.

За його словами, це рішення має на меті підтримати українських користувачів, які вважають за краще залишатися вдома під час карантину.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ