Економіка

Кабмін утворив два нові урядові комітети

 Кабінет Міністрів України утворив два нові урядові комітети.

Згідно з постановою №1152 від 11 грудня 2019 року, утворено урядовий комітет з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, міжнародного співробітництва, безпеки, оборони і регіонального розвитку, а також урядовий комітет з питань формування державної політики.

Головою комітету з питань європейської та євроатлантичної інтеграції є віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, а заступниками голови міністр оборони та міністр розвитку громад і територій. До складу також входить міністр закордонних справ і деякі заступники інших міністрів.

Співголовами комітету з питань формування держполітики є міністр Кабміну, міністр юстиції, міністр фінансів, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. До складу також входять віце-прем'єр-міністр України - міністр цифрової трансформації, міністр внутрішніх справ, міністр енергетики та захисту довкілля, міністр інфраструктури, міністр культури, молоді та спорту, міністр освіти і науки, міністр охорони здоров'я, міністр соціальної політики, міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб та деякі заступники міністрів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ