Економіка

"Укроборонпром" повідомив про повний перехід на електронний документообіг

Державний концерн "Укроборонпром" упровадив електронний документообіг, інтегрований у систему електронної взаємодії органів виконавчої влади, на всіх етапах діловодства, повідомляє прес-служба держконцерну.

"Починаючи з серпня цього року в "Укроборонпромі" повноцінно діє електронний документообіг. Тобто все діловодство концерну, а також листування з державними органами, організаціями та підприємствами всіх форм власності, завдяки використанню провідних сучасних цифрових технологій переведено в електронну форму, яка має повну юридичну силу", - інформує гендиректор держконцерну Павло Букін.

Зазначається, що систему електронного документообігу створено на базі програмного забезпечення ІТ-Enterprise (її автори розробили smarttender.biz).

Також повідомляється, що з 2019 року на підприємствах держконцерну почали користуватися електронною системою Prozorro.Sale для проведення відкритих електронних тендерів із реалізації майна.

Згідно з повідомленням, від початку року весь внутрішній документообіг в "Укроборонпромі" було переведено виключно в електронну форму, за винятком випадків, передбачених законодавством. У зв'язку з цим держконцерн закликає направляти їм документи тимчасового зберігання виключно в електронній формі через систему електронної взаємодії органів виконавчої влади.

Зазначається, що до системи можуть підключитися всі зацікавлені організації та установи всіх форм власності.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ