Економіка

Ernest Airlines із 21 січня скасовує рейси зі Львова до Венеції та Мілана

 Авіакомпанія Ernest Airlines (Італія) скорочує кількість рейсів із міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького з метою оптимізації співпраці, повідомив аеропорт у Facebook.

"З 21 січня 2019 року буде скасовано рейси до Венеції та Мілана (Мальпенса). Про оновлений графіку польотів і нові напрямки буде оголошено додатково", - наголошується в повідомленні.

За даними аеропорту "Львів", протягом 2018 року Ernest Airlines перевезла понад 100 тис. пасажирів між Львовом та містами Італії.

Ernest Airlines почала літати до Львова з 20 жовтня 2017 року, запустивши рейс зі Львова до Мілана (Бергамо), в грудні 2017 року авіакомпанія розпочала польоти до Венеції та Неаполя, а з 22 червня 2018 року Ernest Airlines розширила географію польотів до Мілана (Мальпенса) і Риму (Ф’юмічіно).

Ernest Airlines - італійська авіакомпанія, штаб-квартира якої розташовується в Мілані. Основний операційний центр компанії розташовано в Тирані (Албанія). Авіакомпанія є лоу-кост-перевізником. Обслуговує італійський та албанський ринки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ