Економіка

Оператор Justin у 2019 році планує розширити мережу більш ніж до 1 тис. поштових відділень

Новий поштово-логістичний сервіс Justin, що входить до великої української торгово-промислової групи (ТПГ) Fozzy Group, має намір у 2019 році розпочати роботу в С2С форматі, надати послугу міжнародної доставки та збільшити кількість поштових відділень більш ніж до 1 тис., що втричі вище за плановий показник 2018 року.

У відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна" компанія заявила про плани зайняти "масштабну" частку ринку в 2019 році, проте відмовилася назвати частку ринку, яку вона займає станом на листопад 2018 року, пославшись на те, що лише розпочала свою роботу у В2С форматі.

"Про цифри говорити поки що неактуально, адже незабаром ми представимо багато сервісів і продуктів, зокрема роботу у форматі C2C та міжнародну доставку", – зазначили в Justin у відповідь на запит.

Згідно з ним, нові відділення компанія має намір відкрити у більшості обласних центрів і міст України.

Як повідомлялося, Justin планує розширити мережу до 330 поштових відділень до кінця цього року. Перші об'єкти розташовані в мережах "Сільпо", "Фора", Fozzy, Thrash!, при цьому компанія допускає розширення мережі шляхом відкриття відділень в інших торговельних мережах.

ТОВ "Джаст Ін" створено в 2017 році, основним видом діяльності є супровідні послуги під час перевезень.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником 100% частки в статутному капіталі ТОВ є ПАТ "ЗНВКІФ "Холдинг Інвест". Кінцевим бенефіціаром зазначений найбільший співвласник Fozzy Володимир Костельман. Розмір статутного капіталу становить 143 млн грн.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ