Економіка

"Нафтогаз" закликав тепловиків оперативно підписати додаткові угоди на поставку газу

НАК "Нафтогаз України" закликав оперативно підписати додаткові угоди до договорів на поставку природного газу теплопостачальні підприємства і постачальників зі спеціальними обов'язками для потреб побутових споживачів і релігійних організацій.

У прес-службі НАК нагадують, що необхідність підписання додаткових угод пов'язана зі вступом з 1 грудня у дію змін до Кодексу газотранспортної системи.

"Для отримання номінацій на грудень теплопостачальним підприємствам необхідно якомога швидше підписати додаткові угоди зі свого боку і передати їх до "Нафтогазу". Компанія приймає підписані додаткові угоди поштою, допралені особисто або кур'єром за адресою м.Київ, бул. Т.Шевченка, 23, к. 304, 307 ", - йдеться в повідомленні.

Підставою для надання номінацій є: додаткова угода (оригінал); наявність у підписанта допугоди повноважень на його підписання; виконання вимог постанови КМУ № 867 від 19 жовтня 2018 року щодо розрахунків за спожиті обсяги природного газу в минулі періоди.

Як повідомлялося, Кабмін 14 листопада вніс зміни до постанови №867 від 19 жовтня 2018 року щодо спеціальних зобов'язаннях, знизивши на період з 1 грудня 2018 року до 1 квітня 2019 року рівень розрахунків за поставки газу з НАК "Нафтогаз України" до 78% для ТКЕ і 60% для ТЕЦ (раніше - 90%).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ