Економіка

Заборгованість перед працівниками вугільної галузі в Україні становить 9,5 млн грн

Заборгованість із виплати заробітної плати в Україні на сьогодні за виконавчими провадженнями становить близько 500 млн грн, заборгованість перед працівниками вугільної промисловості становить незначну частину - понад 9 млн грн, зазначають у Державній виконавчій службі Міністерства юстиції.

"Наразі у нас виконавчих проваджень щодо стягнення заборгованості із заробітної плати загалом на суму понад 500 млн грн", - сказав директор департаменту Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України Олексій Воробйов на прес-конференції в Києві в четвер.

При цьому він зауважив, що цифра постійно змінюється, оскільки виконавчі провадження виконуються. За його словами, відзначається тенденція зменшення боргів із виплати зарплати. "Наразі стягнули 388 млн грн", - сказав він.

Що стосується боргів із виплати зарплати перед працівниками вугільної галузі, то, як наголосив О.Воробйов, у виконанні перебувають 306 проваджень на загальну суму 9,5 млн грн.

"Загалом у нас на 500 млн стягнень, а тут 9 млн. Тобто можна сказати, що в частині заборгованості із зарплати загалом заборгованість перед шахтарями становить незначну кількість", - зауважив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ