Економіка

НКРЕКП запровадить детальний моніторинг ліцензіатів у сфері переробки побутових відходів

 Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг України (НКРЕКП) запровадить масштабний моніторинг ліцензіатів у сфері переробки побутових відходів, повідомила голова комісії Оксана Кривенко.

"Тепер за кожним ліцензіатом систематично отримуватимемо детальну інформацію, зокрема й характеристики переробки відходів та їхню калорійність. Наша мета - збалансувати тариф і якість послуг з дотриманням екологічних стандартів", - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Комісія на засіданні в середу схвалила проект постанови "Про затвердження форм звітності за показниками рівня прозорості, обсягів переробки та рівня тарифу в сфері переробки побутових відходів та інструкцій щодо їх заповнення".

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачаннs, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ