Економіка

У Києві запущено в роботу всі котельні, які тривалий час не працювали через відсутність газу - КМДА

Наразі постачання теплоносія в Києві відновлено в повному обсязі, і відновили роботу всі котельні, які не працювали тривалий час через відсутність природного газу, також триває ліквідація пошкоджень тепломереж, які сталися під час запуску гарячої води, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

В оприлюдненому в середу прес-службою КМДА з посиланням на заступника голови міськадміністрації Петра Пантелеєва повідомленні зазначено, що щодоби комунальне підприємство "Київтеплоенерго" усуває понад 40 пошкоджень.

"Наразі в роботі аварійних бригад "Київтеплоенерго" понад 120 пошкоджень мереж, тому в деяких будинках може бути тимчасово відсутнє гаряче водопостачання, допоки ремонтні роботи не будуть завершені. Загалом працює 34 аварійно-відновлювальні бригади", - пояснив П.Пантелеєв.

"Найбільше пошкоджень маємо в Подільському та Оболонському районах. Нагадаю, тривалий час частина тепломереж перебувала без теплоносія, що сприяло підвищеній корозії. Тому під час запуску гарячої води виникли додаткові пошкодження. "Київтеплоенерго" зараз їх ліквідує і вийде на планове і стабільне постачання послуг", - сказав представник КМДА.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ