Економіка

Кабмін призначив Нефьодова в.о. торгпреда

Кабінет Міністрів поклав виконання обов'язків торгового представника України на першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Максима Нефьодова, звільнивши з цієї посади Наталію Микольську.

"Вона написала заяву і переходить на навчання ... Виконання обов'язків торгпреда згідно з наказом ... виконуватиме Максим Нефьодов", - сказав перший віце-прем'єр, міністр економрозвитку і торгівлі Степан Кубів під час урядового засідання в середу.

Н.Микольська написала заяву про звільнення у зв'язку з участю в програмі Стенфордського університету "Нові лідери з України".

"У мене запланована зустріч з Максимом Нефьодовим, щоб не було ніяких зупинок у розпочатих проектах. Деякими проектами займатиметься перший віце-прем'єр Кубів Степан Іванович, оскільки він вважає просування експорту одним з найбільших пріоритетів у своїй роботі", - сказала Н.Микольська агентству "Інтерфакс-Україна" після урядового засідання.

За її словами, вона має намір займатися дослідницькою роботою і просуванням українського експорту в Кремнієвій долині США.

"Це поки що мої плани на найближчі 10 місяців, а там побачимо", - сказала вона.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ