Економіка

"Нафтогаз" уклав договір із норвезькою Wikborg Rein Advokatfirma ще на EUR18 млн

НАК "Нафтогаз України" 9 серпня уклав договір вартістю EUR18 млн із норвезькою Wikborg Rein Advokatfirma AS, що здійснює юридичний супровід у рамках тяжби НАК із російським ПАТ "Газпром".

Як повідомляється в системі ProZorro, зокрема, EUR8 млн буде сплачено за послуги Wikborg Rein Advokatfirma в рамках арбітражних проваджень, а ще EUR10 млн - за послуги юристів із примусового виконання ухвалених арбітражем рішень.

У рамках контракту Wikborg Rein Advokatfirma, зокрема, здійснюватиметься юридичний супровід трьох апеляційних проваджень і нових арбітражних проваджень ініційованих "Газпромом" і "Нафтогазом" (щодо перегляду ставки плати за транзит).

Як повідомлялося, норвезька компанія з 2014 року забезпечує супровід арбітражних проваджень за позовом "Нафтогазу" до "Газпрому". Між компаніями укладено угоди загальною вартістю понад EUR40 млн.

НАК "Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Є монополістом із транзиту та зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ