Економіка

Кабмін звільнив заступників міністра фінансів Буцу та Марченка

Кабінет Міністрів України звільнив заступників міністра фінансів Юрія Буцу та Сергія Марченка. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в четвер.

"Звільнили Буцу та Марченка", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" віце-прем'єр-міністр Павло Розенко після засідання.

Ю.Буца був призначений заступником міністра з питань європейської інтеграції з початку травня 2016 року, а до цього обіймав посаду члена Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку України. У Мінфіні він курирував питання боргової політики, співпраці з міжнародними організаціями та управління європейської інтеграції.

С.Марченко був призначений заступником міністра наприкінці травня 2016 року. Є фахівцем у напрямках фіскальної децентралізації, бюджетного процесу та податкової політики. У його віданні також департаменти фінансів промисловості, оборони та правоохоронних органів, видатків бюджету гуманітарної сфери, а також відділ держрегулювання у сфері випуску та проведення лотерей.

Як повідомлялося, 7 червня Верховна Рада відправила у відставку главу Мінфіну України О.Данилюка за поданням прем'єра Володимира Гройсмана. Виконання обов'язків міністра фінансів було покладено на першого заступника міністра фінансів Оксану Маркарову.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ