Економіка

Під офісом LUCKY LABS замовний мітинг - прес-служба

Lucky Labs заявляє про замовний форматі мітингу під своїм офісом. «У вівторок вранці під офісом нашої компанії на Краківській, 3 зібралася група мітингувальників. Невідомі представляються ветеранами АТО і тримають плакати з надписами, де безпідставно пов'язують нашу компанію з сепаратистським фільмом «Ополченці», відношення до якого ми вже спростували», - повідомляє прес-служба IT-компанії Lucky Labs.

«Ми вважаємо даний «пікет» замовним і постановочним. На ньому звучать брехливі звинувачення. Наша компанія до цього фільму не має жодного відношення, це «медіавикид», який базується на фейкових статтях на нелегальних сайтах (першоджерело - сайт  “Русская весна”), - прокоментувала прес-служба компанії.

Прикро констатувати, що наші опоненти почали спекулювати на темі АТО і «в темну» використовувати учасників бойових дій як піар-підтримку корпоративного конфлікту, який триває вже кілька років. Закликаємо ЗМІ не реагувати на подібні інформаційні провокації, - підкреслили в прес-службі компанії.

Вчора у своєму блозі на Facebook відомий журналіст Юрій Гудименко заявив, що звинувачення Lucky Labs в зйомках фільму «Ополченці» - чорний PR. За його інформацією, за атакою стоїть запорізький бізнесмен, який найняв ЗМІ сепаратистів для медіа-провокації. За словами Юрія Гудименка, це аморально і протизаконно.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ