11:07 14.05.2024

ОТП БАНК продаватиме ОВДП з власного портфеля державних цінних паперів

2 хв читати
ОТП БАНК продаватиме ОВДП з власного портфеля державних цінних паперів

АТ «ОТП БАНК» у травні запроваджує нову послугу – продаж облігацій внутрішньої державної позики у застосунку OTP Bank UA з власного портфеля Банку. Тож придбання ОВДП буде доступне у будь-який час, незалежно від дати проведення аукціонів Міністерства фінансів України.

Як розповіла product owner ОТП БАНК Валерія Овчарук, завдяки новій послузі клієнти матимуть більше можливостей обрати оптимальну ставку облігацій та строк розміщення. «Восени минулого року ОТП БАНК надав клієнтам змогу купувати ОВДП напряму на аукціонах Міністерства фінансів через застосунок OTP Bank UA. Щоб запропонувати ще більше можливостей для інвестування у державні цінні папери, розроблено функціонал, що дозволить фізичним особам купувати ОВДП з портфеля Банку онлайн. Ми провели внутрішнє дослідження у Банку, проаналізували запити від наших клієнтів щодо бажаних строків і валюти для інвестицій та на основі цього сформували портфель цінних паперів для продажу. Так клієнти зможуть поєднувати оптимальну ставку та період інвестування. Сервіс на стадії тестування, для користувачів він стане доступним вже у травні», – розповіла В. Овчарук. 

Вона наголосила, що купівля ОВДП в ОТП БАНК є зручною і швидкою. «Лише кілька кліків у застосунку – і державні цінні папери у вашому портфелі облігацій. При цьому ви робите вигідну та надійну інвестицію в майбутнє, оскільки погашення ОВДП на 100% гарантується державою. Водночас це можливість допомогти економіці України», – підкреслила В.Овчарук.  

Сервіс буде доступний онлайн усім клієнтам, які відкрили рахунок у цінних паперах у будь-якому відділенні ОТП БАНК.

Нагадаємо, за підсумками 2023 року ОТП БАНК посів четверте місце серед банків України у загальному рейтингу первинних дилерів, згідно з інформацією Міністерства фінансів України.

Статус первинного дилера забезпечує виключне право участі у розміщеннях ОВДП, що проводить Міністерство фінансів, як від свого імені, так і для клієнтів фізичних і юридичних осіб, а також банків та фінансових компаній, що не мають такого статусу.

Дізнатися більше про інвестування в ОВДП через застосунок OTP Bank UA ви можете за посиланням.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА