19:29 01.06.2023

"Metro Україна" встановила дефібрилятори в усіх торговельних центрах мережі, які працюють

2 хв читати

Компанія "Metro Україна" встановила автоматичні зовнішні дефібрилятори (АЗД) у всіх торговельних центрах мережі, що працюють, повідомила пресслужба ритейлера агентству "Інтерфакс-Україна".

"Цей проєкт важливий для нас, адже людське життя - це найцінніший скарб, який ми маємо зберегти в будь-яких умовах. Ми раді бути першою фуд-ритейл компанією в Україні, яка забезпечує такий рівень домедичної допомоги", - наведено у релізі слова генеральної директорки "Metro Україна" Олени Вдовиченко.

Уточнюється, що проєкт зі встановлення АЗД розпочато у 2020 році, наразі вони доступні в торговельних центрах мережі в Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Житомирі, Тернополі, Луцьку та Чернігові.

Серцево-судинні хвороби щороку стають найпоширенішою причиною смерті в Україні. Через серцеві напади більшість людей помирають, навіть не доїхавши до лікарні. У таких ситуаціях час має вирішальне значення, адже, за даними МОЗ, допомога, надана в перші чотири хвилини серцевих нападів, збільшує ймовірність виживання на 30%.

Як повідомили в релізі, у травні 2023 року в усіх відкритих торговельних центрах Metro понад 350 співробітників пройшли тренінги з першої медичної допомоги та використання дефібриляторів.

"Метро Кеш енд Кері Україна" заснована у 2003 році. Об'єднує 23 класичних центри оптової торгівлі Metro Cash&Carry в Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Маріуполі та Житомирі, а також три магазини смарт-формату в Тернополі, Луцьку та Чернігові.

За даними компанії, обсяг її продажу за підсумками 2021/2022 фінансового року (жовтень 2021 року - вересень 2022-го) становить EUR730 млн.

"Метро Кеш енд Кері Україна" входить до складу Metro Group, однієї з провідних міжнародних торговельних компаній.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА