Пресс-релизы

TIU Канада: официальное открытие солнечной электростанции в Никополе состоится 26 января

(подается на языке оригинала)

Київ, Україна – TIU Канада оголошує, що офіційне відкриття сонячної електростанції відбудеться 26 січня 2018. 10-мегаватна сонячна електростанція в Нікополі – це перша інвестиція, що була зроблена в рамках угоди про Зону вільної торгівлі маж Україною та Канадою, що набрала чинності в серпні 2017. Будівництво станції розпочалось в червні, загальний обсяг інвестицій склав 10,5 млн євро.

Захід відбудеться на території Нікопольського заводу феросплавів, та відкритий для публіки. Учасники заходу включатимуть іноземних дипломатів, урядовців, представників бізнес-спільноти та засобів масової інформації, а також керівництво TIU Канада. Відвідувачі заходу матимуть можливість взяти участь в екскурсії територією станції, отримати відповіді на запитання, робити фото та відео-зйомку та поспілкуватися з іншими гостями заходу.

Станція складається з 32304 сонячних панелей і 392 інверторів, які були встановлені, для управління напругою. Більш ніж 105 кілометрів кабелів було прокладено під час будівництва, а загальна площа ділянки, на якій розташовується станція, складає 15 гектарів. Кількість викидів вуглекислого газу, у порівнянні з вугільними електростанціями зменшено на 12738 тон/рік. Таким чином, ця станція надаватиме чисту електроенергію мешканцям та бізнесу у Нікополі.

Контактна особа: Іван Бачинський

Тел. +380-93-064-8292

Email: ivan@tiucanada.com.ua

Реклама
Реклама

ПОСЛЕДНЕЕ