13:30 14.12.2017

Визит в Киевскую область лидеров партии "ОСНОВА"

3 мин читать

(Подается на языке ориниала)

13 грудня команда лідерів політичної партії "ОСНОВА" в рамках регіонального туру партії здійснила робочу поїздку на Київщину. "ОСНОВУ" представляли Андрій Ніколаєнко, Сергій Тарута, Володимир Полочанінов та Катерина Вайдич.

Лідери "ОСНОВИ" зустрілися з працівниками та керівництвом заводу пакувального обладнання  "Термо-Пак", вивчили досвід державно-приватного партнерства у ЖКГ на прикладі компанії "БІЛОЦЕРКІВВОДА". За словами голови партії Андрія Ніколаєнка, Біла Церква є прикладом для всієї України з успішного досвіду концесії, з досвіду модернізації системи водопостачання.

У Київській обласній  ТПП відбулася дискусія лідерів "ОСНОВИ" з бізнес-спільнотою регіону відносно шляхів реалізації Доктрини збалансованого розвитку "Україна 2030", що є економічною платформою нової партії.

На прес-конференції за підсумками візиту  журналісти приділили багато уваги позиціонуванню нової політичної сили та наявності в неї не лише стратегії розвитку країни, але й тактичних рішень.

З цього приводу засновник партії, народний депутат Сергій Тарута наголосив, що  "ОСНОВА" об’єднує насамперед людей справи, які заслужили свою високу репутацію визначними досягненнями у  різних сферах діяльності, та не прагнули йти в політику. Але були вимушені це зробити.

"Ми вирішили йти в політику, тому що зрозуміли – потрібно зупиняти руйнування країни. Ми взяли на себе величезну відповідальність – змінити країну на краще. У нас є ґрунтовна стратегія зростання країни до 2030 року. Для її реалізації нам потрібно стати суб’єктом коаліції більшості у наступному парламенті. Тому потрібно об’єднуватися, щоб перемогти. Це є нашим найближчим тактичним завданням до наступних парламентських виборів",  - заявив Сергій Тарута.

  Голова політвиконкому партії "ОСНОВА" Володимир Полочанінов, для якого Біла Церква – рідне місто, зауважив, що останні два роки, після добровільного складення повноважень депутата Верховної Ради, він як представник коаліції "Народна Конституція" працював над новим суспільним договором для України. І не збирався повертатися у велику політику. Але поділяє ідеологічні принципи "ОСНОВИ", тому приєднався до команди партії.

"Ми з лідерами "ОСНОВИ" підписали публічну угоду про те, що партія започаткує у майбутньому парламенті процес прийняття нової Конституції на базі нової суспільної угоди. Впевнений - українці гідні того, щоб мати порядну та відповідальну владу", - заявив Володимир Полочанінов.  Сергій Тарута, в свою чергу, нагадав, що потрібно змінювати всю систему влади, тому разом з однодумцями він вже зареєстрував у парламенті проект закону про процедуру прийняття нової Конституції.

З приводу участі "ОСНОВИ" у місцевих виборах до ОТГ голова партії Андрій Ніколаєнко зазначив, що партія буде йти на вибори тільки в тих громадах, де є кандидати від "ОСНОВИ", в яких партія впевнена на 100%. "Партія зараз активно розбудовує регіональну мережу, тому ми будемо брати участь у наступних виборах там, де вже маємо гідних представників" - акцентував Ніколаєнко.

Також  лідери "ОСНОВИ" детально відповіли на запитання журналістів стосовно реалізації Мирного плану "Три Основи: Легітимність. Безпека. Довіра". Він вже був презентований на Мюнхенській конференції з безпеки і пропонує досягнення миру через дипломатію. Як відзначив Сергій Тарута, частину цього плану стосовно миротворчих сил зараз якраз обговорюють  на найвищому міжнародному рівні.

Голова партії окремо звернув увагу журналістів на принципову позицію "ОСНОВИ" щодо вибочих прав переселенців з Донбасу – тимчасово переміщені особи обов’язково мають право голосувати на національних виборчих кампаніях. "Ми розуміємо, що їх голосування невигідне владі. Але ці люди у 2014 році вибрали для себе Україну. Тому вони мають право визначати її долю" – зазначив Андрій Ніколаєнко.

Нагадаємо: за вісім місяців з початку регіонального туру лідери "ОСНОВИ" вже відвідали Полтаву, Кропивницький, Харків, Дніпро, Житомир, Миколаїв, Кам’янське, Слов’янськ, Краматорськ, Лиман, Бахмут, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Основна мета регіонального туру партії - зібрати однодумців, сформувати команди, здатні вибудувати стратегії розвитку регіонів, які б інтегрувалися в загальнонаціональну стратегію розбудови країни. 

Прес-служба політичної партії "ОСНОВА"

 тел.: 044-337-64-76, e-mail: [email protected]

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА