15:28 09.11.2017

Более 10 000 испытаний разнообразной продукции проведено специалистами Центра по сертификации УГЦР за 10 лет работы на отечественном рынке оценки соответствия

2 мин читать

(Подается на языке оригинала)

9 листопада 2017 року Центр з сертифікації Українського державного центру радіочастот (ЦС УДЦР) відзначає 10-річчя з дня створення. За ці роки групі ентузіастів вдалося перетворили невеличку випробувальну лабораторію на потужний Центр європейського рівня та отримали визнання найбільш відомих європейських випробувальних установ.

Сьогодні у складі Центру працює 10 випробувальних лабораторій, деякі з яких унікальні по своїй побудові та технічному оснащенню – лабораторія дослідження впливу електромагнітних полів, безлунна екранована камера та лабораторія кліматичних випробувань.

Багатофункціональні засоби вимірювальної техніки та випробувального обладнання відомих світових виробників дозволяють досвідченому фаховому персоналу ЦС виконувати унікальні для України роботи з вимірювання/тестування радіоелектронного обладнання та продукції інших галузей промисловості (космічної, машинобудування, транспорту, енергетики тощо) у тому числі призначеної для експорту в ЄС.

Можливості ЦС УДЦР добре відомі в Європі. Це єдиний в Україні випробувальний центр, який здатний в рамках оцінки відповідності  продукції провести комплексні випробування радіоелектронних засобів призначених для експорту до країн ЄС.

Технічна компетентність фахівців ЦС УДЦР підтверджена кращими світовими та європейськими нотифікованими органами з оцінки відповідності, зокрема, Британської Сертифікаційної Ради з Телекомунікацій (TÜV SÜD BABT), як об’єктивний доказ відповідності продукції Директивам ЄС.

Достовірність та обґрунтованість випробувань неодноразово підтверджувалися порівняльними випробуваннями  у провідних лабораторіях світу.

Окрім оцінки відповідності важливим напрямком роботи фахівців ЦС УДЦР є експериментальні дослідження, спрямовані на впровадження в Україні новітніх телекомунікаційних технологій.

Щорічно ЦС УДЦР видає замовникам близько 500 декларацій відповідності, проводить і оформлює протоколами більше 1000 випробувань технічних засобів. Всього фахівцями Центру за десять років роботи на ринку оцінки відповідності проведено понад 10 тисяч випробувань різноманітної продукції та обладнання.

Відмінна репутація серед замовників дозволила Центру з сертифікації УДЦР значно збільшити обсяги замовлень на виконання робіт з оцінки відповідності продукції та забезпечити зростання фінансових показників.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Конференция BLACK SEA GRAIN. KYIV объединила участников и экспертов зернового рынка

Бизнес-центр площадью 22 000 кв. м выставлен на продажу в Киеве

Финансовые результаты работы ООО "ЖК "Воздвиженка" за 3 месяца 2024 года

Почти 3 млн грн: сколько кэшбека получили клиенты Sense Bank с картой "Выгода"

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

Эпицентр назвал лучших партнеров – производителей украинских товаров и впервые вручил награду UA Epicentr Awards

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА