18:26 31.01.2023

Комісія з проведення конкурсу на директора НАБУ заявляє, що процес відбору - на фінішній прямій, але компромісів щодо якості не буде

1 хв читати
Комісія з проведення конкурсу на директора НАБУ заявляє, що процес відбору - на фінішній прямій, але компромісів щодо якості не буде

Ключовим пріоритетом роботи Комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ) є якість процесу відбору та результату, заявляють у комісії.

"Відбулася онлайн зустріч членів Комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора НАБУ з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем та віцепрем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною. Усі учасники розмови погодилися, що ключовим пріоритетом в роботі комісії є якість процесу відбору кандидатів і результат конкурсу без жодних затягувань", - ідеться у повідомленні комісії у телеграм-каналі у вівторок.

У повідомленні наголошується, що робота комісії наразі перебуває на фінішній прямій, яка передбачає три елементи: збір та аналіз інформації про доброчесність кандидатів, співбесіду щодо доброчесності кандидатів та співбесіду щодо професійної компетентності кандидатів.

"Кожен із елементів буде реалізований у мінімально можливі строки, проте без компромісів щодо якості процесу", - наголошують у комісії.

У повідомленні резюмується: "Комісія усвідомлює важливість відбору, який визначить напрямок розвитку НАБУ протягом наступних семи років, тому працює ефективно, відкрито, злагоджено і відповідно до положень закону про НАБУ та правил проведення конкурсу".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА