07:30 21.04.2022

У середу в Бородянці виявлено два поховання із дев’ятьма загиблими від рук російських окупантів

1 хв читати
У середу в Бородянці виявлено два поховання із дев’ятьма загиблими від рук російських окупантів

Минулої доби середи, 20 квітня, у Бородянці (Київська обл.) виявлено два поховання з 9 жертвами російських окупантів, повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"20 квітня на території селища Бородянка виявили два місця поховання мирних громадян, убитих російськими окупантами. В одній могилі були двоє товаришів 35 років, а поряд дівчина-підліток 15 років. У другому місці поховання правоохоронці виявили тіла шести людей – 4 чоловіки та 2 жінки. Особи чотирьох вдалося ідентифікувати – це також місцеві жителі, імена двох загиблих поки що залишаються невстановленими", - йдеться у повідомленні на сторінці поліції Київської області у Фейсбуці.

За словами начальника поліції Київської області, усі знайдені були вбиті.

"У деяких із загиблих є ознаки тортур. Хочу наголосити, що ці люди – цивільні. Російські військові свідомо розстрілювали мирних людей, які не чинили жодного опору і не становили жодної загрози", – наголосив Нєбитов.

Тіла всіх загиблих були доставлені до моргів Київщини для подальших експертиз. Згодом ідентифіковані тіла передадуть родичам для поховання.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА