08:07 06.01.2022

Рятувальники завершили відкачування води у постраждалих районах Закарпаття

1 хв читати
Рятувальники завершили відкачування води у постраждалих районах Закарпаття

Роботи з відкачування води з підтоплених територій і домогосподарств на території Закарпатської області завершено у четвер уранці, повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 6.00 6 січня роботи з відкачування води завершено... Усього відкачано близько 3 тис. 500 м куб. води", – сказано у повідомленні на сайті ДСНС у середу ввечері.

Як повідомлялося, 5 січня в результаті ускладнення погодних умов (інтенсивні опади) сталося підняття ґрунтових вод, в результаті чого сталося підтоплення 38 підвальних приміщень житлових будинків та 177 дворогосподарств, 1 підвальне приміщення ЗОШ, 3 приміщення трансформаторних підстанцій та 435 гектарів сільськогосподарських угідь у Берегівському і Хустському районах. Для відкачування води від ДСНС залучалося 50 осіб та 19 одиниць техніки (з них 9 мотопомп).

Крім того, в результаті підняття ґрунтових вод було підтоплено ділянки доріг місцевого значення у с. В. Ком'яти-Шаланки, Берегівського району завдовжки 100 м та заввишки до 20 см та у с.Тячівські Лази Тячівського району завдовжки 300 м, заввишки 25 см та місцями заввишки до 40 см.

Для розчищення місцевих струмків залучався 1 екскаватор місцевої громади. Проїзд забезпечений, вода сходить самопливом.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА