22:36 15.05.2024

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

2 хв читати
Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

Російські окупанти за минулий день 37 разів обстріляли з різних видів зброї прикордонні громади Сумської області, унаслідок обстрілу одна людина загинула, одна дістала поранення, повідомила обласна військова адміністрація в Телеграм-каналі станом на 21:00 середи.

"Протягом дня росіяни здійснили 37 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 183 вибухи. Обстрілу зазнали Хотинська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманська, Шалигинська, Дружбівська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади", - ідеться в повідомленні.

Як повідомляється, в Есманській громаді було здійснено обстріли з мінометів (23 вибухи), РСЗВ (8 вибухів), ствольної артилерії (23 вибухи). Унаслідок обстрілу з РСЗВ загинула 1 цивільна жінка.

Так само вказується, що внаслідок обстрілу Дружбівської громади з РСЗВ (28 вибухів) поранення дістала 1 людина.

У Великописарівській громаді здійснено мінометний обстріл (3 вибухи) та обстріли з артилерії (7 вибухів) і скидання з БПЛА боєприпасу типу ВОГ (1 вибух).

У Краснопільській громаді відбулися атака FPV дронів (7 вибухів) і мінометні обстріли (11 вибухів)

По Хотинській громаді було здійснено обстріл із РСЗВ (6 вибухів) та мінометний обстріл (3 вибухи).

Білопільська громада: ворог гатив із мінометів (11 вибухів) і ствольної артилерії (10 вибухів). Зноб-Новгородська громада: здійснено обстріли з мінометів (7 вибухів) та артилерії (5 вибухів). Середино-Будська громада: були мінометні обстріли (7 вибухів) та артилерійський обстріл (15 вибухів).

Під мінометним обстрілом опинилася Новослобідська громада (6 мін).

По Шалигинській громаді завдано удару FPV дроном (1 вибух).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА