07:52 17.02.2021

Трамп вважає, що Республіканській партії слід позбутися сенатора Макконнелла

1 хв читати
Трамп вважає, що Республіканській партії слід позбутися сенатора Макконнелла

Колишній президент США Дональд Трамп піддав критиці лідера республіканців у Сенаті Мітча Макконнелла і заявив, що партія не зможе здобувати перемоги, якщо він залишиться на своїй посаді.

"Мітч - суворий, похмурий і неусмішливий політичний зломщик, і, якщо сенатори-республіканці збираються залишити його на посаді, вони більше не переможуть", - йдеться в поширеній письмовій заяві Трампа.

Екс-президент додав: "Він (Макконнелл - ІФ) ніколи не робитиме те, що потрібно, або те, що правильно для нашої країни".

Розбіжності між Трампом і Макконнеллом виникли ще до офіційного затвердження результатів президентських виборів, коли сенатор визнав перемогу Джо Байдена. При розгляді в Сенаті справи про імпічмент Трампу він хоч і проголосував проти, однак заявив, що Трамп "практично і морально відповідальний" за штурм Капітолію його прихильниками 6 січня.

ЗМІ, коментуючи заяву Трампа, зазначають, що це стало свідченням розколу, який поглиблюється, всередині Республіканської партії. Макконнелл залишається лідером республіканської меншості в Сенаті, а Трамп, незважаючи на поразку на виборах, користується значною підтримкою з боку однопартійців.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА